Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 702789468

Copa 702789468 Información oficial sobre el partido 702789468 en Hattrick

16.11.2022 12:00:00

club de futbol catenaccio Alineación oficial del equipo 'club de futbol catenaccio' en el partido 0 - 2 BURGOS INVECNCIBLE A PRIMERA Alineación oficial del equipo 'BURGOS INVECNCIBLE A PRIMERA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
club de futbol catenaccio Alineación oficial del equipo 'club de futbol catenaccio' en el partido 3 - 1 BURGOS INVECNCIBLE A PRIMERA Alineación oficial del equipo 'BURGOS INVECNCIBLE A PRIMERA' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,2 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

club de futbol catenaccio

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, Jusèp Loís Serraclara va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ian Fontbuté hauria d'haver estat gol al minut 48 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Jusèp Loís Serraclara va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 59 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 204 Minuto 72 (Ocasión de penalti): En Ignacio Soler va tirar un penal fent paradinha, però el porter no es va moure. Sense embranzida i amb el porter aguantant, el xut no va ser prou fort per superar-lo.

BURGOS INVECNCIBLE A PRIMERA

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Óscar Portabella la va rematar Kevin Bryant amb una magnífica volea que va fer pujar per a INVECNCIBLE el 0 - 1.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rogeli Fontbuté va augmentar l'avantatge de INVECNCIBLE a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22 Delfí Candela va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ramón Delgado, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 235 Minuto 31 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Kevin Bryant gairebé marca per a INVECNCIBLE al minut 31 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Carlos Prieto es va quedar sol davant del porter, al minut 39. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 49 (Tarjeta roja directa): Al minut 49, Sergio Osta Font de INVECNCIBLE va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.