Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 702747109

Copa 702747109 Información oficial sobre el partido 702747109 en Hattrick

15.11.2022 20:00:00

Team Pudispate Alineación oficial del equipo 'Team Pudispate' en el partido 6 - 0 Mustikka Alineación oficial del equipo 'Mustikka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Team Pudispate Alineación oficial del equipo 'Team Pudispate' en el partido 4 - 0 Mustikka Alineación oficial del equipo 'Mustikka' en el partido
Tiene suerte 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Pudispate

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): PPE s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Ivan Jungo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pasi Engblom va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 42.
  • 137 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ivan Jungo va anar a parar al cap de Rami Hyvätti que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a PPE el 3 - 0.
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): Als 44 minuts de joc, els nois de PPE van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Bogdan Apetri augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ivan Jungo es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Gabriel Novák va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Uldo Kala! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Uldo Kala, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Brian Sephekolo.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vivian Wiederkehr de PPE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Mustikka

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mustikka, l'equip va recuperar la pilota al minut 50 i va contraatacar. En Aarne Saarelma va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.