Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 702678092

Amistoso (Int.) 702678092 Información oficial sobre el partido 702678092 en Hattrick

13.11.2022 15:00:00

Bloklar Arası Mesafe Alineación oficial del equipo 'Bloklar Arası Mesafe' en el partido 1 - 7 Nightmare UT Alineación oficial del equipo 'Nightmare UT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Bloklar Arası Mesafe Alineación oficial del equipo 'Bloklar Arası Mesafe' en el partido 0 - 9 Nightmare UT Alineación oficial del equipo 'Nightmare UT' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bloklar Arası Mesafe

Goles Goles

  • 106 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 66 i semblava que BAM desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Joseph Agius va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 5 per als visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Piotr Dondajewski de BAM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Jan Słoboda de BAM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Nightmare UT

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador de Nightmare Jonay Ladrero va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 13 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 19, Nightmare va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gerhard Gal.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, un xut de Dominik Gruner des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gerhard Gal va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, Franz Wohlgenannt va augmentar l'avantatge de Nightmare a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Matteo Fischetti va augmentar l'avantatge de Nightmare a 1 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mecky Ndugai de Nightmare l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 7 al minut 83 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Nightmare va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Radislav Kupljen va quedar-se sol davant el porter Nedim Perritaz, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rafa Armengol que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Jonay Ladrero de Nightmare va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 70 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.