Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 702670571

Amistoso (Int., RC) 702670571 Información oficial sobre el partido 702670571 en Hattrick

12.11.2022 14:00:00

STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 8 - 0 Rob Zeppelin Alineación oficial del equipo 'Rob Zeppelin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 8 - 0 Rob Zeppelin Alineación oficial del equipo 'Rob Zeppelin' en el partido
Tiene un resultado normal 7.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STEAUA DE CAMPAMENTO

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador Teo Mosconi de CAMPAMENTO, després de 25 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, CAMPAMENTO va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Kristof Vanmaele, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan CAMPAMENTO va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Joakim Hassel des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CAMPAMENTO va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jesse Tuokko progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): CAMPAMENTO va augmentar la diferència quan Jyri-Pekka Kuparinen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Joakim Hassel la va rematar Wieger Bokdam amb una magnífica volea que va fer pujar per a CAMPAMENTO el 6 - 0.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Alen Benedejčič de CAMPAMENTO va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 0.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Jordi Ludden va incrementar l'avantatge de CAMPAMENTO amb el 8 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 5 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Jordi Ludden va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de CAMPAMENTO la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Raúl Oña Espinosa va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Rob Zeppelin