Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 702666088

Amistoso (Int., RC) 702666088 Información oficial sobre el partido 702666088 en Hattrick

13.11.2022 09:00:00

MECHANIK CITY Alineación oficial del equipo 'MECHANIK CITY' en el partido 1 - 2 Team Pudispate Alineación oficial del equipo 'Team Pudispate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MECHANIK CITY Alineación oficial del equipo 'MECHANIK CITY' en el partido 0 - 3 Team Pudispate Alineación oficial del equipo 'Team Pudispate' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MECHANIK CITY

Goles Goles

  • 143 Minuto 24 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de MECHANIK va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Matteo Resta, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Patryk Pancer estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Guillermo Fidalgo, als 5 minuts, va fallar per ben poc.
  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): MECHANIK van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 20, però Guillermo Fidalgo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MECHANIK va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Guillermo Fidalgo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Team Pudispate

Goles Goles

  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 79 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Bogdan Apetri.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Rami Hyvätti va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Uldo Kala per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 35, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de PPE a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Rami Hyvätti va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Nando Platten va encarar al porter al 74, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.