Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 702653201

Amistoso (Int.) 702653201 Información oficial sobre el partido 702653201 en Hattrick

12.11.2022 14:00:00

Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 4 - 1 EDMONTON BLACK STARS Alineación oficial del equipo 'EDMONTON BLACK STARS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 7 - 0 EDMONTON BLACK STARS Alineación oficial del equipo 'EDMONTON BLACK STARS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rifle band

Goles Goles

  • 111 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19, Saad Dirani va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Rifle van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tomás Donvela va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Karl Schloegl es va introduir dins la defensa central al minut 60, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Rifle va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Manolo Travesedo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Karl Schloegl va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Rifle va ser a punt de marcar al minut 25, quan el seu jugador Karl Schloegl va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Rifle va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Saad Dirani va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Durval Fu al minut 48 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan 雅樹 (Masaki) 原田 (Harada) va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El Rifle ho intentava per la dreta per mitjà de Hurshid Otaniyozov, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hurshid Otaniyozov de Rifle va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 50 (Tarjeta roja directa): Al minut 50 en 雅樹 (Masaki) 原田 (Harada) va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mauro Gusmeroli de Rifle amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

EDMONTON BLACK STARS

Goles Goles

  • 142 Minuto 6 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Angelo Falciasecca de YEG.STARS va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Gunther Teufelsbrück va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Delbert Keppler la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de YEG.STARS havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Angelo Falciasecca es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.