Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 702571797

Amistoso (Int., RC) 702571797 Información oficial sobre el partido 702571797 en Hattrick

09.11.2022 18:05:00

WKS Milka Alineación oficial del equipo 'WKS Milka' en el partido 6 - 0 U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
WKS Milka Alineación oficial del equipo 'WKS Milka' en el partido 6 - 0 U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido
Tiene un resultado normal 5.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WKS Milka

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Milka va ser Selçuk Seyran.
  • 134 Minuto 15 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Milka i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 15 minuts de joc. Mentre en Aldo Strano el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 130 Minuto 23 (Gol de falta): El gol de falta de Aldo Strano sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 23 i ampliar l'avantatge de Milka a 3 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Milka pel centre va donar un gran resultat: el gol de Selçuk Seyran va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Milka va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Bogusław Płucienniczak va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 84, Bogusław Płucienniczak va pentinar un córner cap al segon pal que Selçuk Seyran va rematar a gol completament sol, marcant així el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Rudolf Holubasz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Selçuk Seyran, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 288 Minuto 88 (Ocasión evento especial): La pressió de l'equip defensor impedia que el Milka pogués provar de marcar gols des de la llarga distància.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Radosław Urbanek gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Agustín Soracá va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

U.D. Guazamara