Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701969636

Amistoso (Int.) 701969636 Información oficial sobre el partido 701969636 en Hattrick

28.09.2022 12:30:00

Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido 2 - 3 FC Redonditos Alineación oficial del equipo 'FC Redonditos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido 1 - 5 FC Redonditos Alineación oficial del equipo 'FC Redonditos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aiete Hills Football Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Football va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 7 Ignacio Bolado va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 104 Minuto 89 (Gol de penalti): Football aconseguia el 2 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Ignacio Bolado al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giovanni Paoletti va estar a punt d'avançar els locals al minut 56 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fèlix Cels! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Football va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pablo Carrión va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alfredo Itruburu.
  • 290 Minuto 87 (Ocasión de falta): En Fèlix Cels s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Giovanni Paoletti de Football va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Redonditos

Goles Goles

  • 162 Minuto 15 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 15, quan Bruno Pardo va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Redondosss eren letals, i Jan Morański va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): Nabil Akram va incrementar l'avantatge a 1 - 3 per a Redondosss gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Redondosss va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Paolo Pibiri va quedar-se sol davant el porter Javier Ortega, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Américo Alayón es va quedar sol davant del porter, al minut 89. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bruno Pardo.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Bruno Pardo va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.