Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701965224

Amistoso (Int., RC) 701965224 Información oficial sobre el partido 701965224 en Hattrick

28.09.2022 10:50:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Neuhausen Am Rheinfall F.C. Alineación oficial del equipo 'Neuhausen Am Rheinfall F.C.' en el partido 2 - 1 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Neuhausen Am Rheinfall F.C. Alineación oficial del equipo 'Neuhausen Am Rheinfall F.C.' en el partido 2 - 0 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neuhausen Am Rheinfall F.C.

Goles Goles

 • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Neuhausen va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 48 Elliott Giannini va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
 • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Amb 86 minuts jugats, en Martin Beugli va augmentar l'avantatge de Neuhausen a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

 • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Till Wehrli arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
 • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Neuhausen van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Till Wehrli, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
 • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Neuhausen va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Till Wehrli en un 1 contra 1 amb el porter Josep Antoni Sanromà, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
 • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Adel Serve, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
 • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Martin Beugli gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Josep Antoni Sanromà va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Till Wehrli.

bictorioso

Goles Goles

 • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 89, el jugador visitant Rafael Martínez Valle va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

 • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de bictorioso va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manuel Ribera, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Arsèni Gellida de bictorioso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
 • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Duñach de bictorioso es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.
 • 513 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arsèni Gellida de bictorioso va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".