Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701912784

Amistoso 701912784 Información oficial sobre el partido 701912784 en Hattrick

28.09.2022 12:05:00

Coruño S.D Alineación oficial del equipo 'Coruño S.D' en el partido 4 - 2 DC Romanica Alineación oficial del equipo 'DC Romanica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Coruño S.D Alineación oficial del equipo 'Coruño S.D' en el partido 7 - 1 DC Romanica Alineación oficial del equipo 'DC Romanica' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coruño S.D

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Chaouqi Sekkour ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Coruño es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Manolo Sanseverino va donar a Coruño un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Coruño va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rolf Hemmerle progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Coruño a 4 - 2. Eligio Rizzitelli va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Coruño van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Anthony Femìa, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Coruño va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rolf Hemmerle va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Castilla de Coruño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

DC Romanica

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 25, quan Augusto Urdaneta va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 153 Minuto 39 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Tenho Rauhanen va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Romanica va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 62 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Tenho Rauhanen va enviar un xut des de 40 metres al minut 62, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 71, quan un error defensiu va deixar Billibald Kleiss completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.