Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701908372

Amistoso 701908372 Información oficial sobre el partido 701908372 en Hattrick

21.09.2022 12:05:00

ARANCETANOS BLACKS Alineación oficial del equipo 'ARANCETANOS BLACKS' en el partido 2 - 1 F. C. Futvoleros. Alineación oficial del equipo 'F. C. Futvoleros.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ARANCETANOS BLACKS Alineación oficial del equipo 'ARANCETANOS BLACKS' en el partido 1 - 1 F. C. Futvoleros. Alineación oficial del equipo 'F. C. Futvoleros.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,3 % 37,4 % 31,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ARANCETANOS BLACKS

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): ARANCETANOS va posar-se per davant 1 - 0 al minut 34, quan Stefano Zamorano va llançar una pena màxima perfectament.
  • 105 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Ajdin Bećirević va descol·locar totalment la defensa contrària i Ernesto José Ortiz no va perdonar i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 91 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 91 minuts, el ARANCETANOS va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

F. C. Futvoleros.

Goles Goles

  • 137 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Juan José López Méndez la va convertir en gol amb un remat de cap en Svein Løvold tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 60 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Atilio Crespo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 260 Minuto 49 (Ocasión de falta): En Adán Ansia, al minut 49 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 274 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Al minut 79, Adán Ansia de Futvoleros va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ulrich Bohlig.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91, Svein Løvold de Futvoleros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.