Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701902608

Amistoso (Int., RC) 701902608 Información oficial sobre el partido 701902608 en Hattrick

21.09.2022 12:25:00

United States Of Eurasia Alineación oficial del equipo 'United States Of Eurasia' en el partido 1 - 0 Słoneczne Wzgórze FC Alineación oficial del equipo 'Słoneczne Wzgórze FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
United States Of Eurasia Alineación oficial del equipo 'United States Of Eurasia' en el partido 2 - 0 Słoneczne Wzgórze FC Alineación oficial del equipo 'Słoneczne Wzgórze FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

United States Of Eurasia

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Passats 12 minuts, Jesús Ormazábal, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Eurasia es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Manolo De la Dehesa al minut 24 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Kamran Bashizadeh va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jobst Heinrich Kelly, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 76 podia haver acabat en gol, però Manolo De la Dehesa va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Silvano Sangion va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mirko Berardi de Eurasia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Słoneczne Wzgórze FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Bogdan Serowik de Słoneczne, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Dariusz Roś va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Słoneczne van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 77, però Bogdan Serowik va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Bogdan Serowik va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Dariusz Roś de Słoneczne va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.