Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701892019

Amistoso (Int.) 701892019 Información oficial sobre el partido 701892019 en Hattrick

21.09.2022 20:00:00

Pixbo FK Alineación oficial del equipo 'Pixbo FK' en el partido 2 - 3 Villablop01 Alineación oficial del equipo 'Villablop01' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pixbo FK Alineación oficial del equipo 'Pixbo FK' en el partido 2 - 1 Villablop01 Alineación oficial del equipo 'Villablop01' en el partido
Tiene un resultado normal 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pixbo FK

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Pixbo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 26 Stefan Lyhhall va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Passat el minut 82 de joc, Hilding Kristoffersson facilitava les coses al Pixbo amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Villablop01. La jugada d'estratègia del Pixbo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Krister Svanstedt va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a Pixbo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cristiano Deramond, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Cristiano Deramond va estar a punt d'acabar en gol al minut 51, però el porter visitant Jorge Jovellar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cristiano Deramond va estar a punt d'avançar els locals al minut 72 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Villablop01

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Villablop01 van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Gaspar Sevila.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gaspar Sevila va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): El jugador de Villablop01 Alejandro Viana va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 83 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Pietro Bazoli va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Luca Gabriel Martins Ferreira, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Villablop01 que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gaspar Sevila, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.