Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701876174

Amistoso (Int.) 701876174 Información oficial sobre el partido 701876174 en Hattrick

21.09.2022 12:30:00

Dadandy Alineación oficial del equipo 'Dadandy' en el partido 3 - 1 dragões de sintra F. C. Alineación oficial del equipo 'dragões de sintra F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dadandy Alineación oficial del equipo 'Dadandy' en el partido 2 - 0 dragões de sintra F. C. Alineación oficial del equipo 'dragões de sintra F. C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dadandy

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pedro Rueda Ochoa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Dadandy, atacant per l'esquerra al minut 71, va aprofitar el magnífic llançament de Cristiono Tiono per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dinand Gerkens, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Dadandy.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Horst Koenigsmarck va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Julio Estade, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florin-Adrian Mărin de Dadandy es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

dragões de sintra F. C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Sabatino La Spada estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Marco Manuel Santos va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Meinrad Leese va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de dragões va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Donatas Daugirdas, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): El dragões va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Meinrad Leese la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): dragões van sortir al contraatac al minut 75, però Přemysl Frňka va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.