Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701867817

Amistoso (Int., RC) 701867817 Información oficial sobre el partido 701867817 en Hattrick

21.09.2022 12:25:00

MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido 2 - 3 Barça Cormeilles Alineación oficial del equipo 'Barça Cormeilles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido 0 - 3 Barça Cormeilles Alineación oficial del equipo 'Barça Cormeilles' en el partido
Tiene suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MIMO CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 27 gràcies a la jugada de Pablo Pascual, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 140 Minuto 49 (Gol de contra de falta): El porter de MIMO va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ignacio Berjillos va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mauro Díaz de Campomanes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Barça Cormeilles

Goles Goles

  • 153 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els jugadors de Cormeilles no defallien en cap moment. Producte d'això, en Arbel Yakhin va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 160 Minuto 74 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Yann Roulier va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 74: 2 - 2.
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): En Armand Devisme donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 90 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Yann Roulier ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Cormeilles va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan Jésus Galvan va quedar-se sol davant el porter Pedro Peláez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 36 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sacha Champion va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En Dimitri Dompé va encarar al porter al 48, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paul Petitot de Cormeilles es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Paul Petitot se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.