Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701835451

Amistoso (Int.) 701835451 Información oficial sobre el partido 701835451 en Hattrick

21.09.2022 10:45:00

Stoney United Alineación oficial del equipo 'Stoney United' en el partido 11 - 0 Tin Cup Alineación oficial del equipo 'Tin Cup' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Stoney United Alineación oficial del equipo 'Stoney United' en el partido 10 - 0 Tin Cup Alineación oficial del equipo 'Tin Cup' en el partido
Tiene un poco de suerte 9.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stoney United

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Corria el minut 29 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Melchior Knellwolf, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Miroslav Juričák es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Yazdgerd Ostadzadeh va augmentar l'avantatge de Stoney a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Yazdgerd Ostadzadeh sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 40 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 4 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, Stoney va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Miroslav Juričák, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Stoney va augmentar la diferència quan Ejner Rostgaard no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Stoney va aconseguir el 7 - 0 quan Francois Gorini va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Ejner Rostgaard de Stoney va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 0.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Stoney pel centre va donar un gran resultat: el gol de Francois Gorini va posar el 9 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Stoney va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Yazdgerd Ostadzadeh progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 10 - 0.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Stoney al minut 82, que va llançar ajustat al pal en Bernd Muhm. 11 - 0 pels locals.

Tin Cup