Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701827558

Amistoso (Int.) 701827558 Información oficial sobre el partido 701827558 en Hattrick

21.09.2022 12:30:00

Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido 4 - 1 Hindenburg 1948 Alineación oficial del equipo 'Hindenburg 1948' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido 5 - 0 Hindenburg 1948 Alineación oficial del equipo 'Hindenburg 1948' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Udo's CF

Goles Goles

  • 190 Minuto 34 (Gol de falta): En Petr Berko conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0
  • 106 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Marcos Lago Borges sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 70 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 71 minuts, el tirador de faltes del Udos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fernandinho Barbieri, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar 何 (He) 飞琳 (Feilin), que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Udos.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Udos va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Marcos Lago Borges va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Eugenio Strino va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marcos Lago Borges! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Petr Berko de Udos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): Marcos Lago Borges va sorprendre Piotr Działak amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Udos ho intentava per la dreta per mitjà de Petr Berko, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Eugenio Strino de Udos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Eugenio Strino es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Hindenburg 1948

Goles Goles

  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Mieczysław Kończak la va rematar Ambroży Tobis amb una magnífica volea que va fer pujar per a HINDENBURG el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Michał Kładny de HINDENBURG amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.