Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701820005

Copa 701820005 Información oficial sobre el partido 701820005 en Hattrick

21.09.2022 12:15:00

Ad Laguna Alineación oficial del equipo 'Ad Laguna' en el partido 1 - 5 BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ad Laguna Alineación oficial del equipo 'Ad Laguna' en el partido 2 - 0 BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ad Laguna

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Tsiartas Matarangolo, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Blackhole. La jugada d'estratègia del Laguna per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Xavi Finet va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Fausto Degano va fer al minut 90 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Juan Girón Pérez, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

BlackHole

Goles Goles

  • 135 Minuto 15 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Helmut Autried de Blackhole va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 1.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): Amb 78 minuts jugats, Helmut Autried de Blackhole va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 106 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 85 minuts, Pál Oros va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 3.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Helmut Autried de Blackhole va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 91 de partit va donar a Blackhole l'avantatge per 1 - 5. Pál Oros en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Oleksii Lazarovic estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que 劉 (Liu) 永方 (Yongfang), als 2 minuts, va fallar per ben poc.