Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701807326

Amistoso (Int., RC) 701807326 Información oficial sobre el partido 701807326 en Hattrick

14.09.2022 12:25:00

LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 1 - 7 Punkabbestia Team Alineación oficial del equipo 'Punkabbestia Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 0 - 7 Punkabbestia Team Alineación oficial del equipo 'Punkabbestia Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaPutaBanda

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En José Morquecho no oblidarà el que li va passar durant el minut 75. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Punkabbestia Team

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): En Óscar Vicente Fernández va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 12. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 14 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 14, Punkabbestia va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ismael Aguilera.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ismael Aguilera va augmentar l'avantatge de Punkabbestia a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Punkabbestia per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 37. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Óscar Vicente Fernández. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 125 Minuto 54 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Alfredo Andicoberry va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 1 - 4 al minut 54.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Dragoslav Terzić va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, un xut de Alfredo Andicoberry des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Casiano Aboal va ser l'anotador del 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Román Angulo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jordi Ribellas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, el Punkabbestia va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Román Angulo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Shawn Mahony de Punkabbestia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.