Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701805941

Amistoso (Int., RC) 701805941 Información oficial sobre el partido 701805941 en Hattrick

14.09.2022 12:25:00

United States Of Eurasia Alineación oficial del equipo 'United States Of Eurasia' en el partido 5 - 0 FC Grillfisch II Alineación oficial del equipo 'FC Grillfisch II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
United States Of Eurasia Alineación oficial del equipo 'United States Of Eurasia' en el partido 3 - 0 FC Grillfisch II Alineación oficial del equipo 'FC Grillfisch II' en el partido
Tiene suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

United States Of Eurasia

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Eurasia contenien la respiració mentre en Pedro Orozco s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Kamran Bashizadeh va incrementar l'avantatge de Eurasia amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 33 minuts de joc, Mateo Ramos, corrent com un esperitat, superà primer Philipp-Luca Reicher per velocitat, i després el porter posant el 3 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar David Soler, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Eurasia.
  • 130 Minuto 38 (Gol de falta): Jobst Heinrich Kelly va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 38 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Juan Bello una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 28, però una magnífica aturada de Numan Harabi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Silvano Sangion va marxar de Andreas Erich en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Eurasia van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Bello de Eurasia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Pedro Orozco de Eurasia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Soler de Eurasia es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

FC Grillfisch II

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 47, Hergen Hofherr de Grillfisch va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.