Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701789404

Amistoso (Int.) 701789404 Información oficial sobre el partido 701789404 en Hattrick

14.09.2022 11:30:00

Stirling Albion #3 Alineación oficial del equipo 'Stirling Albion #3' en el partido 1 - 6 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stirling Albion #3 Alineación oficial del equipo 'Stirling Albion #3' en el partido 0 - 1 La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stirling Albion #3

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 24 minuts quan Thomas King va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Darryl Bartram, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Stirling va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Darryl Bartram va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Taylor Simpson de Stirling va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

La Plaza c

Goles Goles

  • 115 Minuto 30 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Lennon Party no va poder aturar Víctor Enatorriaga de Plaza, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 30 el 1 - 1.
  • 170 Minuto 32 (Gol de falta): Filemon Babicki va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 32. 1 - 2 per a Plaza.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 63 de partit va donar a Plaza l'avantatge per 1 - 3. Pablo Rubiato en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Luis Javier Zabal va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Román Español, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Cesc Bort de Plaza l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jorge Martos va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.