Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701785908

Amistoso (Int.) 701785908 Información oficial sobre el partido 701785908 en Hattrick

14.09.2022 12:30:00

F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido 5 - 2 SUPER BOLSWARD `02 Alineación oficial del equipo 'SUPER BOLSWARD `02' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido 8 - 1 SUPER BOLSWARD `02 Alineación oficial del equipo 'SUPER BOLSWARD `02' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Sant Boi

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Abundio Allende ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, SantBoi es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan SantBoi va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Olaf Bjerkaker des de dins de l'àrea.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): SantBoi prenia la batuta de l'encontre al minut 79, quan en Alfredo Elso va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que César Sanjuan va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de SantBoi a 5 - 2. César Sanjuan va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet César Sanjuan va estar a punt de sentenciar el partit al minut 30, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 207 Minuto 40 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Wladimir Room va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Masi Aalto. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): Masi Aalto hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en César Sanjuan havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SB02. La jugada d'estratègia del SantBoi per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Feno Rafelambolasoa va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alfredo Elso va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Olaf Bjerkaker de SantBoi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SUPER BOLSWARD `02

Goles Goles

  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 38 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Benito van Bergeijk.
  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): SB02 van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 43, quan Uwe-Hellmuth Danzas va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Masi Aalto no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Emanuele Russi estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.