Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701753309

Amistoso (Int., RC) 701753309 Información oficial sobre el partido 701753309 en Hattrick

14.09.2022 12:25:00

Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido 5 - 3 SV Krähenfuß Jux Alineación oficial del equipo 'SV Krähenfuß Jux' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido 5 - 1 SV Krähenfuß Jux Alineación oficial del equipo 'SV Krähenfuß Jux' en el partido
Tiene un resultado normal 5.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torbeo

Goles Goles

  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Torbeo contenien la respiració mentre en Alfonso García s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): En Tuomas Koivula entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Torbeo, un peu providencial d'en Samuel Lhermitte va situar el 2-0 al panell digital.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Pier Giuseppe Morgante va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 44 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 44 minuts quan Nicolás Ovando va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 4 - 1 per a Torbeo.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Torbeo va aconseguir el 5 - 3 quan Alfonso García va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Pier Giuseppe Morgante, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Nicolás Ovando gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Richart Paffrath va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuel Lhermitte de Torbeo es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.

SV Krähenfuß Jux

Goles Goles

  • 151 Minuto 44 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 44, el jugador visitant Alessandro Luzi va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 els aficionats de Jux van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Claus Genhausen va anotar el 4 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Jux van mostrar una bona compenetració quan al minut 75 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Franciszek Kuty va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alessandro Luzi, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Alessandro Luzi va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Andrea Gaggero no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Claus Genhausen de Jux va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.