Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701749750

Amistoso (Int., RC) 701749750 Información oficial sobre el partido 701749750 en Hattrick

14.09.2022 23:00:00

The Downies Alineación oficial del equipo 'The Downies' en el partido 5 - 0 San Román C.F. Alineación oficial del equipo 'San Román C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The Downies Alineación oficial del equipo 'The Downies' en el partido 4 - 0 San Román C.F. Alineación oficial del equipo 'San Román C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Downies

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Charles-David Désilets al minut 21, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Downies i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Downies va augmentar la diferència quan Morris Smallman no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Nikola Grbeša va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Austin Helton de Downies va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Downies van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Damion Peacock va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 2 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Damion Peacock va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Felipe Urrue el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 224 Minuto 3 (Ocasión de penalti): Downies va gaudir d'un penal a favor al minut 3, però el jugador Charles-David Désilets va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Odol Rabago.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Downies va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Damion Peacock va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Odol Rabago.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Morris Smallman va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Downies se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 35 podia haver acabat en gol, però Odol Rabago va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Charles-David Désilets es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

San Román C.F.