Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701745141

Amistoso (Int.) 701745141 Información oficial sobre el partido 701745141 en Hattrick

14.09.2022 12:30:00

Romater FC Alineación oficial del equipo 'Romater FC' en el partido 1 - 9 RyckersNxt Alineación oficial del equipo 'RyckersNxt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Romater FC Alineación oficial del equipo 'Romater FC' en el partido 0 - 7 RyckersNxt Alineación oficial del equipo 'RyckersNxt' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Romater FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 17, 孟 (Meng) 弘凱 (Hongkai) va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Bartłomiej Peciak que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bengt Hammelow de Romater va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

RyckersNxt

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): En Luke Woodyard donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 2 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Francisco Faria, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Luke Woodyard de RyckersNxt l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 21 de partit.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del RyckersNxt van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Lauge Vester va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Aliou Tabe va aprofitar un error defensiu al minut 75, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a RyckersNxt.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Aliou Tabe de RyckersNxt va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Pierpaolo Rabacchin va augmentar l'avantatge de RyckersNxt a 1 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Eduard Kamin va augmentar l'avantatge de RyckersNxt a 1 - 8 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, un xut de Lauge Vester des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 9 i el públic s'enfadava.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Răzvan Şodolescu de RyckersNxt va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Răzvan Şodolescu de RyckersNxt va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".