Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701742727

Amistoso (RC) 701742727 Información oficial sobre el partido 701742727 en Hattrick

14.09.2022 12:20:00

Yoshi CF Alineación oficial del equipo 'Yoshi CF' en el partido 4 - 0 Racing de Sant Cugat Alineación oficial del equipo 'Racing de Sant Cugat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Yoshi CF Alineación oficial del equipo 'Yoshi CF' en el partido 6 - 0 Racing de Sant Cugat Alineación oficial del equipo 'Racing de Sant Cugat' en el partido
Tiene mala suerte 6.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yoshi CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Simone Vizioli ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Yoshi es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Yoshi va augmentar la diferència quan Zdeněk Skalka no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Yoshi pel centre va donar un gran resultat: el gol de Lutz Koerner va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Lyubomir Lopantsov es va introduir dins la defensa central al minut 87, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Lyubomir Lopantsov va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Mauro Villaciergo del Yoshi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Lyubomir Lopantsov de Yoshi gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ignacio Perdigón per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Fernando Torras va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Lutz Koerner gairebé va marcar per a Yoshi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 234 Minuto 88 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Lyubomir Lopantsov va fallar un penal al minut 88.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Simone Vizioli es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zdeněk Skalka de Yoshi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Racing de Sant Cugat

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Etsain Gasteategi va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 82, quan un error defensiu va deixar Ricardo Zafra completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.