Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701740730

Amistoso (Int.) 701740730 Información oficial sobre el partido 701740730 en Hattrick

14.09.2022 12:30:00

Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido 5 - 0 Taikatalvi Alineación oficial del equipo 'Taikatalvi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido 8 - 0 Taikatalvi Alineación oficial del equipo 'Taikatalvi' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Udo's CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Eugenio Strino va donar a Udos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Manuel Ángel García de la Plata, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Udos.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): Als 47 minuts de joc, els nois de Udos van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Marcos Lago Borges augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Udos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pericle Marescotti progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Manuel Ángel García de la Plata de Udos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eugenio Strino va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Udos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Eugenio Strino va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Marcos Lago Borges es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 57 quan Eugenio Strino de Udos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 239 Minuto 64 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Pericle Marescotti va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Jonne Heikura per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Elias Tiainen al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan 何 (He) 飞琳 (Feilin) va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pericle Marescotti de Udos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernandinho Barbieri de Udos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jordi Avellà de Udos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Taikatalvi