Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701733739

Amistoso (RC) 701733739 Información oficial sobre el partido 701733739 en Hattrick

14.09.2022 12:20:00

Coruño S.D Alineación oficial del equipo 'Coruño S.D' en el partido 4 - 1 Albatana City Alineación oficial del equipo 'Albatana City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Coruño S.D Alineación oficial del equipo 'Coruño S.D' en el partido 3 - 1 Albatana City Alineación oficial del equipo 'Albatana City' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,0 % 5,1 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coruño S.D

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): Coruño va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 11, quan Alberto Castilla, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rolf Hemmerle, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Coruño se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 38.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Raúl Zatón, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Coruño.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Alberto Castilla va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Raúl Zatón va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Alberto Castilla, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Albatana City

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Behbod Sargolzaei entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Albatana, un peu providencial d'en Francisco Javier Góngora va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Niccolò Portesani va estar a punt de posar per davant a Albatana amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Carlos Ortiz Osborne va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Daniel Garza va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Carlos Ortiz Osborne, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 253 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Albatana van seguir progressant per la banda dreta. Matteo Bellagotti va tenir la seva oportunitat al minut 49, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Albatana va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Fernando Goicolejea no va poder controlar.
  • 250 Minuto 84 (Ocasión de falta): Després de 84 minuts, Pedro Alcalá va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Carlos Ortiz Osborne el va poder desviar a córner.