Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AJC Asesor fiscal (119297) - POLI ZEN (1335041) » 701730501: T70/R8

Copa 701730501 Información oficial sobre el partido 701730501 en Hattrick

14.09.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 8

AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido 0 - 4 POLI ZEN Alineación oficial del equipo 'POLI ZEN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido 0 - 1 POLI ZEN Alineación oficial del equipo 'POLI ZEN' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AJC Asesor fiscal

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Asesor, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Roman Klimentov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Asesor van sortir al contraatac amb encert al minut 20, però Roman Klimentov no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 286 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 90 minuts, el Asesor va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Pueyo de Asesor va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

POLI ZEN

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En József Zlovszki sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Aralar Areitikaurtena que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Arkadiy Nikulenkov va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Renátó Tebeli va augmentar l'avantatge de POLI a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Asesor. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sena Bourou Ngobi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del POLI es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gurdunfo Pan que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Al minut 86, Maciel Rodrigues Mota de POLI va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.