Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701730468

Copa 701730468 Información oficial sobre el partido 701730468 en Hattrick

14.09.2022 12:45:00

GOLOSA CF Alineación oficial del equipo 'GOLOSA CF' en el partido 6 - 1 Levante Unión Deportiva Alineación oficial del equipo 'Levante Unión Deportiva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GOLOSA CF Alineación oficial del equipo 'GOLOSA CF' en el partido 3 - 0 Levante Unión Deportiva Alineación oficial del equipo 'Levante Unión Deportiva' en el partido
Tiene bastante suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GOLOSA CF

Goles Goles

  • 110 Minuto 23 (Gol de falta): Nicolò Vianello va aconseguir l'empat per a GOLOSA mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Passats 35 minuts, Felipe Villalba, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. GOLOSA es posava per davant!
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Julián Soto Martínez va incrementar l'avantatge de GOLOSA amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): GOLOSA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Cristian David Álamo Gómez va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de GOLOSA al minut 89, que va llançar ajustat al pal en Nicolò Vianello. 5 - 1 pels locals.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del GOLOSA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Julián Soto Martínez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Luis Ipinza una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Roberto Ramos Martín va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Roberto Ramos Martín al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nicolò Vianello va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Cristian David Álamo Gómez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Roberto Ramos Martín va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Levante Unión Deportiva

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 15, quan Rubén Peñaherrera va posar els visitants Deportiva per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.