Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701723193

Amistoso 701723193 Información oficial sobre el partido 701723193 en Hattrick

07.09.2022 12:05:00

F. C. Futvoleros. Alineación oficial del equipo 'F. C. Futvoleros.' en el partido 0 - 2 Coma-Ruga CF Alineación oficial del equipo 'Coma-Ruga CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F. C. Futvoleros. Alineación oficial del equipo 'F. C. Futvoleros.' en el partido 0 - 1 Coma-Ruga CF Alineación oficial del equipo 'Coma-Ruga CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Futvoleros.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan José López Méndez va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 27. En Svein Løvold va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Futvoleros van sortir al contraatac al minut 33, però Audran Thomas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dino Oberholtzer de Futvoleros es va guanyar la targeta groga merescudament.

Coma-Ruga CF

Goles Goles

  • 170 Minuto 71 (Gol de falta): Coma-Ruga va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Manuel Benjumea.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 74 de partit va donar a Coma-Ruga l'avantatge per 0 - 2. Oñatz Errotalde en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Vidal Llimós, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Andrés Natale no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Kusi Leuppi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 61 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Benjumea de Coma-Ruga amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.