Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701696590

Amistoso (Int., RC) 701696590 Información oficial sobre el partido 701696590 en Hattrick

07.09.2022 08:45:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Dika II Alineación oficial del equipo 'Dika II' en el partido 3 - 2 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dika II Alineación oficial del equipo 'Dika II' en el partido 2 - 0 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dika II

Goles Goles

 • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Zdravko Mektorović de Dika va aconseguir igualar el partit al minut 27, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
 • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, Danijel Lipotić va pentinar un córner cap al segon pal que Ljudevit Jalšovec va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
 • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Dika van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Josef Gala va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

 • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Nino Stojanac va ridiculitzar a en Maurino Esteíbar amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
 • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Benjamin Rajter gairebé va marcar per a Dika des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
 • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Josep Antoni Sanromà al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Josef Gala va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

bictorioso

Goles Goles

 • 137 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Fortià Portas va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 21 de joc. Maurino Esteíbar es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
 • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): Jaime Muñoz va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, bictorioso, al minut 75. El marcador va canviar a 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

 • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Fortià Portas va marcar al minut 11 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
 • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Dani Istueta va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Grga Razulić no es va rendir i va fer unes grans aturades.
 • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En César Augusto Villamil al minut 78 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Vispieres de bictorioso amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.