Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701695040

Amistoso (Int.) 701695040 Información oficial sobre el partido 701695040 en Hattrick

07.09.2022 12:30:00

F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido 1 - 1 KS Uderzenie Łódź Alineación oficial del equipo 'KS Uderzenie Łódź' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido 0 - 1 KS Uderzenie Łódź Alineación oficial del equipo 'KS Uderzenie Łódź' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,6 % 80,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Sant Boi

Goles Goles

  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de SantBoi eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 28, Feno Rafelambolasoa va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 15 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Olaf Bjerkaker va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Emil Mateaş al minut 55 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Odón Vega Téllez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Feno Rafelambolasoa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abundio Allende.

KS Uderzenie Łódź

Goles Goles

  • 164 Minuto 82 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Zois Remoundos de KSU va marcar de penal l'empat al minut 82.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Olaf Grzywka de KSU la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.