Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701693401

Amistoso (Int., RC) 701693401 Información oficial sobre el partido 701693401 en Hattrick

07.09.2022 12:25:00

Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 2 - 1 Galibi Alineación oficial del equipo 'Galibi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 3 - 0 Galibi Alineación oficial del equipo 'Galibi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rifle band

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Rifle, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Paco Pacheco per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14, Raúl Castellbisbal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Reem Zilberman va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Rifle va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Raúl Castellbisbal va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Rifle va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Paco Pacheco ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Rifle van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 42 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Karl Schloegl, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mustafa Tahiri va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Rafael Las Heras Sáenz del Rifle ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Paco Pacheco va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rifle se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mustafa Tahiri va estar a punt d'acabar en gol al minut 68, però el porter visitant Reem Zilberman va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 es va veure una gran oportunitat per a Rifle per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tom Höhensteiger, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 100 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mustafa Tahiri va estar a punt d'avançar els locals al minut 100 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Paco Pacheco! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): En Manolo Travesedo del Rifle ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paolo Guidi de Rifle es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Paolo Guidi de Rifle per doble groga al minut 64.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Rifle, Raúl Castellbisbal, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Francisco de la Torre de Rifle va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador José Clericat de Rifle va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Manolo Travesedo de Rifle va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Paco Pacheco, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Reem Zilberman va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Rifle i 2 - 1 al marcador.

Galibi

Goles Goles

  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Meshulam Hirschberger sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Leon Kurzweil que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Yona Netser de Galibi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roi Horowitz de Galibi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fekry El Zeftawy es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Galibi, Reem Zilberman, col·locà la pilota just a les mans d'en Francisco de la Torre. El marcador: 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Galibi Roi Horowitz, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Francisco de la Torre. El marcador continuava 2 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Mikhail Frolov va xutar fora per a Galibi, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Fekry El Zeftawy de Galibi va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Imam El Sangary de Galibi va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.