Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701688983

Amistoso 701688983 Información oficial sobre el partido 701688983 en Hattrick

07.09.2022 12:05:00

Frescos F.C Alineación oficial del equipo 'Frescos F.C' en el partido 0 - 5 AC Rasca Alineación oficial del equipo 'AC Rasca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Frescos F.C Alineación oficial del equipo 'Frescos F.C' en el partido 0 - 3 AC Rasca Alineación oficial del equipo 'AC Rasca' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frescos F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 64 (Tarjeta roja directa): Al minut 64 en Víctor Calveras va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

AC Rasca

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Onofre Brancos que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Rasca.
  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Alfredo Valdivia era molt més ràpid que el defensa Josep Andreu Taché. Al minut 23, el jugador de Rasca va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Alfredo Valdivia de Rasca va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 49. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): Al minut 74 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Mieczysław Jędruch va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 4.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Andima Zupide de Rasca l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 80 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): César Arretxe, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 24 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rasca va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Mieczysław Jędruch, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Mieczysław Jędruch va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Gabriel Redolat va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Arturo Nieva, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.