Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701683338

Amistoso (Int.) 701683338 Información oficial sobre el partido 701683338 en Hattrick

07.09.2022 12:30:00

Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido 4 - 1 FIFA_TEAM FC Alineación oficial del equipo 'FIFA_TEAM FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido 6 - 0 FIFA_TEAM FC Alineación oficial del equipo 'FIFA_TEAM FC' en el partido
Tiene mala suerte 5.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desesperao

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Desesperao contenien la respiració mentre en Jorge Márquez López s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Desesperao, atacant per l'esquerra al minut 50, va aprofitar el magnífic llançament de Julián Arandojo per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Desesperao pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jesús Coca va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Felipe Sánchez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a Desesperao per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Francisco Sola, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Felipe Sánchez va rematar alt.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Felipe Sánchez per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Norberto Ferreira va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Víctor Manuel Yuste gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Norberto Ferreira va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

FIFA_TEAM FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Geraldo Rosa va anar directament als peus de Mario Corvese que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.