Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701660657

Amistoso 701660657 Información oficial sobre el partido 701660657 en Hattrick

07.09.2022 12:05:00

Romater FC Alineación oficial del equipo 'Romater FC' en el partido 0 - 14 UDA SPORT Alineación oficial del equipo 'UDA SPORT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Romater FC Alineación oficial del equipo 'Romater FC' en el partido 0 - 8 UDA SPORT Alineación oficial del equipo 'UDA SPORT' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Romater FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anderson Gabriel Knupp de Romater la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Anderson Gabriel Knupp va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

UDA SPORT

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): En Alain Hugel donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 7 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 116 Minuto 13 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Hristo Angelov va acabar en una passada genial cap al jugador de SPORT Francesc Safont, que va marcar el 0 - 2.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alain Hugel, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 115 Minuto 27 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Hristo Angelov era molt més ràpid que el defensa Bengt Hammelow. Al minut 27, el jugador de SPORT va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 4.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al 28 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a SPORT augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Hristo Angelov es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Francesc Safont va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gonzalo Méndez Gómez va augmentar l'avantatge de SPORT a 0 - 7 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, un xut de Uxío Bolaño des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 8 i el públic s'enfadava.
  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): SPORT va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 56, quan Alain Hugel, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 9.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Romater. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alain Hugel la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del SPORT es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 10 arribava al minut 60.
  • 136 Minuto 70 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Denis Girya va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Julián Estupiñán se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 11 al minut 70 per a SPORT.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Gonzalo Méndez Gómez de SPORT va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 12 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Kevin Dítě va ser l'anotador del 0 - 13.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, els visitants es van col·locar 0 - 14 per sobre quan Uxío Bolaño va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alain Hugel de SPORT amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.