Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701658418

Amistoso (RC) 701658418 Información oficial sobre el partido 701658418 en Hattrick

07.09.2022 12:20:00

WONDER HOOLIGANS Alineación oficial del equipo 'WONDER HOOLIGANS' en el partido 1 - 2 Yoshi CF Alineación oficial del equipo 'Yoshi CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
WONDER HOOLIGANS Alineación oficial del equipo 'WONDER HOOLIGANS' en el partido 1 - 1 Yoshi CF Alineación oficial del equipo 'Yoshi CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,0 % 60,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WONDER HOOLIGANS

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Passats 40 minuts, Daniel Quintana, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. HOOLIGANS es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el HOOLIGANS sortien al contraatac. La falta llançada per Jakub Kovaříček va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kari Welge de HOOLIGANS es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Al minut 41 en Alejandro Cabeza de Vaca va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Yoshi CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ignacio Perdigón arribés a peus de Simone Vizioli, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Yoshi el 1 - 1.
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Yoshi va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 90. Mauro Villaciergo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Yoshi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Simone Vizioli, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.