Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701655717

Amistoso (Int.) 701655717 Información oficial sobre el partido 701655717 en Hattrick

07.09.2022 12:30:00

Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido 4 - 5 Fcn Am. Feat. Tham Alineación oficial del equipo 'Fcn Am. Feat. Tham' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido 4 - 2 Fcn Am. Feat. Tham Alineación oficial del equipo 'Fcn Am. Feat. Tham' en el partido
Tiene un resultado normal 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,4 % 2,7 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Udo's CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jordi Avellà va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Marcos Lago Borges la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Fernandinho Barbieri s'emportà una gran ovació del públic local al minut 39, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Corria el minut 40 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de 何 (He) 飞琳 (Feilin), que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Udos va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 72 Fernandinho Barbieri va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9, Eugenio Strino gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mike Roggenbau va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Udos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 64, quan 何 (He) 飞琳 (Feilin) va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Fcn Am. Feat. Tham

Goles Goles

  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): Feat. van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 17, quan José Mariano Paula va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Feat. va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 26. Bahattin Yula va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador visitant Alexandre Neves va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 41 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Yafaâ Saidi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 86 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 86, quan Eugeniusz Gutecki va posar els visitants Feat. per damunt al marcador per 4 - 5, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mokhtar Khodeir ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.