Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701641617

Copa 701641617 Información oficial sobre el partido 701641617 en Hattrick

07.09.2022 12:45:00

GOLOSA CF Alineación oficial del equipo 'GOLOSA CF' en el partido 3 - 2 R.C.D. JIKIS II Alineación oficial del equipo 'R.C.D. JIKIS II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GOLOSA CF Alineación oficial del equipo 'GOLOSA CF' en el partido 2 - 1 R.C.D. JIKIS II Alineación oficial del equipo 'R.C.D. JIKIS II' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GOLOSA CF

Goles Goles

  • 110 Minuto 28 (Gol de falta): Una falta al minut 28 va proporcionar un lliure directe al GOLOSA. Nicolò Vianello va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 del partit, el jugador Ouweis Rabah Jawdai de GOLOSA va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 97 (Gol por el centro): Al minut 97 els aficionats van embogir quan en Nicolò Vianello va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de GOLOSA.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 30 minuts, en Felipe Villalba no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): GOLOSA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nicolò Vianello en un 1 contra 1 amb el porter Alejandro Surgeres, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nicolò Vianello va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Alejandro Surgeres va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, César Hurtado va estar a punt d'avançar els locals al minut 80 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): GOLOSA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 81, quan César Hurtado va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 es va veure una gran oportunitat per a GOLOSA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cristian David Álamo Gómez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 96 per blocar una centrada d'en Ouweis Rabah Jawdai va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de GOLOSA.
  • 231 Minuto 103 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nicolò Vianello. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Ipinza de GOLOSA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Luis Ipinza de GOLOSA per doble groga al minut 70.

R.C.D. JIKIS II

Goles Goles

  • 143 Minuto 14 (Gol de contra por la derecha): El jugador Jaime Alcañiz Gimeno de R.C.D. es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Telo Vaza va poder marcar tot sol el 1 - 2.