Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701640318

Copa 701640318 Información oficial sobre el partido 701640318 en Hattrick

07.09.2022 12:30:00

Dasen21 Alineación oficial del equipo 'Dasen21' en el partido 0 - 2 RE.SA.CA. Alineación oficial del equipo 'RE.SA.CA.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dasen21 Alineación oficial del equipo 'Dasen21' en el partido 0 - 1 RE.SA.CA. Alineación oficial del equipo 'RE.SA.CA.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dasen21

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dasen21 va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Viktor Bonczó va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Dasen21 va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Stilianos Griparis va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

RE.SA.CA.

Goles Goles

  • 105 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Robert Filoda rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Zenon Gąsiorowski, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 184 Minuto 43 (Gol de penalti): RE.SA.CA. va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Robert Filoda va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Jens Juettner, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Macário Ramalho Silva no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Oğuz Can Alasoy va estar a punt de posar per davant a RE.SA.CA. amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jens Juettner va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Hurbil Etxabarria de RE.SA.CA. va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 61 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Robert Filoda va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 71, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Annas Abakil.