Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701640111

Copa 701640111 Información oficial sobre el partido 701640111 en Hattrick

07.09.2022 12:15:00

Club Atlético Íbero Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Íbero' en el partido 0 - 5 Ad Laguna Alineación oficial del equipo 'Ad Laguna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Club Atlético Íbero Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Íbero' en el partido 0 - 5 Ad Laguna Alineación oficial del equipo 'Ad Laguna' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Íbero

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Atlético, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Pedro Delgado va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Pedro Dosma de Atlético va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 36, però no va estar gaire encertat.

Ad Laguna

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Passats 11 minuts de partit, Laguna es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Tsiartas Matarangolo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Bronisław Czernichowski va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 54, i va fer pujar el 0 - 2 per a Laguna.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Spartaco Simeone el va rematar Juan Girón Pérez amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 3.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 78 minuts, el tirador de faltes del Laguna va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Xavi Finet, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Federico Ovindo va augmentar l'avantatge de Laguna a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 8 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Laguna al minut 8, però el xut de Spartaco Simeone va topar amb la tanca defensiva.
  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Després de 16 minuts, Imanol Retola va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Avelín Galdón va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Spartaco Simeone al minut 24, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Laguna quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Bronisław Czernichowski va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.