Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701551766

Amistoso (RC) 701551766 Información oficial sobre el partido 701551766 en Hattrick

31.08.2022 12:20:00

MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido 1 - 5 fc vilviestre Alineación oficial del equipo 'fc vilviestre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido 1 - 2 fc vilviestre Alineación oficial del equipo 'fc vilviestre' en el partido
Tiene un resultado normal 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,7 % 63,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MIMO CF

Goles Goles

  • 114 Minuto 26 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 26. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Ignacio Berjillos va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

fc vilviestre

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Adrià Milian va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Manolo Villanueva va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, vilviestre va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Enrique Cirna, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del vilviestre van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Enrique Cirna va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Jesús Manuel Andreu des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Pedro Peláez va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Adrià Milian, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 86 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jesús Manuel Andreu, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manolo Villanueva de vilviestre va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41 de partit, Manolo Villanueva de vilviestre va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Áron Kádár de vilviestre va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.