Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GanyanPower (125785) - Ragnarök (486308) » 701551097: T70/R6

Copa 701551097 Información oficial sobre el partido 701551097 en Hattrick

31.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 6

GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido 4 - 1 Ragnarök Alineación oficial del equipo 'Ragnarök' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido 3 - 1 Ragnarök Alineación oficial del equipo 'Ragnarök' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GanyanPower

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els seguidors del GanyanPower contenien la respiració mentre en Miguel Lerdo Sáenz s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 140 Minuto 43 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de GanyanPower el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jasper Houry va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): Al minut 75 en Jasper Houry va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): GanyanPower va aconseguir el 4 - 1 quan Cristián 'Home' Atero va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): Jasper Houry quasi dona a GanyanPower l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Cristián 'Home' Atero del GanyanPower ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Javier Montes va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Ragnarök

Goles Goles

  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Roberto Vásquez la va convertir en gol amb un remat de cap en Gonzalo Portabella tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 39 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Ragnarök va estar a punt d'arribar en un córner. En Jordi Marcó va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Celdoni Pujals de Ragnarök va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.