Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701550925

Copa 701550925 Información oficial sobre el partido 701550925 en Hattrick

31.08.2022 12:45:00

Galactik F.C Alineación oficial del equipo 'Galactik F.C' en el partido 4 - 5 GOLOSA CF Alineación oficial del equipo 'GOLOSA CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Galactik F.C Alineación oficial del equipo 'Galactik F.C' en el partido 1 - 1 GOLOSA CF Alineación oficial del equipo 'GOLOSA CF' en el partido
Tiene bastante suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,4 % 3,7 % 77,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galactik F.C

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Thomas Steinhauser no va poder aturar Manuele Ferrarini de Galactik, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 4 el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Passaven 20 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Manuele Ferrarini va rematar alt.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): William Molina una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Diogo Luís Alves va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Galactik va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Edmondo Mojardo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alexandre Taxes va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Galactik va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 79 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Manuele Ferrarini ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Galactik Belarmino Orol, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Diogo Luís Alves. El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per William Molina de Galactik anava molt fort i col·locat però Diogo Luís Alves no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Enrique Arbeláez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Alberto Uribe de Galactik, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Diogo Luís Alves en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Galactik Juan Luis Pinedo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Diogo Luís Alves es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.

GOLOSA CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 70 minuts, el tirador de faltes del GOLOSA va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sergio Arrufat, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Nicolò Vianello, al minut 34 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 89, quan en Cristian David Álamo Gómez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): GOLOSA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Gutiérrez va desviar el xut final de Nicolò Vianello després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 104 (Ocasión por la derecha): Nicolò Vianello va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de José Gutiérrez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Sergio Arrufat de GOLOSA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julián Soto Martínez de GOLOSA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de GOLOSA, Julián Soto Martínez, col·locà la pilota just a les mans d'en José Gutiérrez. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de GOLOSA, Cristian David Álamo Gómez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Ouweis Rabah Jawdai anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a GOLOSA.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de GOLOSA Joaquín Torres no va cometre cap error en el seu llançament de penal. José Gutiérrez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Felipe Villalba de GOLOSA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival José Gutiérrez en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.