Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701549476

Copa 701549476 Información oficial sobre el partido 701549476 en Hattrick

31.08.2022 12:45:00

F.C.Rastells Alineación oficial del equipo 'F.C.Rastells' en el partido 1 - 0 F. C. Futvoleros. Alineación oficial del equipo 'F. C. Futvoleros.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Rastells Alineación oficial del equipo 'F.C.Rastells' en el partido 2 - 0 F. C. Futvoleros. Alineación oficial del equipo 'F. C. Futvoleros.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Rastells

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Guria Laskarai de F.C.Rastells aconseguir un gol al minut 3 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Andoni Etxebeguren, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): F.C.Rastells va ser a punt de marcar al minut 70, quan el seu jugador Denis Trabace va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Alcide Radere una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de Vidal Llimós va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Andoni Etxebeguren. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alcide Radere va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

F. C. Futvoleros.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Audran Thomas va superar els defenses rivals per velocitat al minut 83 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Futvoleros van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 88, però el xut de Dino Oberholtzer des de l'esquerra va sortir desviat.