Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701549156

Copa 701549156 Información oficial sobre el partido 701549156 en Hattrick

31.08.2022 12:45:00

F.C. Duna Alineación oficial del equipo 'F.C. Duna' en el partido 8 - 1 Yoshi CF Alineación oficial del equipo 'Yoshi CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Duna Alineación oficial del equipo 'F.C. Duna' en el partido 4 - 0 Yoshi CF Alineación oficial del equipo 'Yoshi CF' en el partido
Tiene mucha potra 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Duna

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Juan Ribes va donar a F.C. un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): F.C. va augmentar la diferència quan Brent Pugh no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gerard Llatje es va introduir dins la defensa central al minut 11, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dragoş Miheşan va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Gerard Llatje va incrementar l'avantatge de F.C. amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): Juan Ribes va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 85 que va ampliar l'avantatge pels locals: 7 - 1.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar David Filomena, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 8 - 1 per a F.C..

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Juan Ribes, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dragoş Miheşan de F.C. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Yoshi CF

Goles Goles

  • 115 Minuto 74 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Najib Chamkouri de Yoshi va fer un bon esprint per escapar-se de Paolo Chiezzi Porrini i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 1. Tot un espectacle!
  • 125 Minuto 84 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 6 - 1 el va marcar Mauro Villaciergo a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 50 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Simone Vizioli amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Olmos de Yoshi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Zdeněk Skalka de Yoshi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.