Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701548782

Copa 701548782 Información oficial sobre el partido 701548782 en Hattrick

31.08.2022 12:30:00

San Román C.F. Alineación oficial del equipo 'San Román C.F.' en el partido 5 - 1 U.E. Aranesa Alineación oficial del equipo 'U.E. Aranesa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
San Román C.F. Alineación oficial del equipo 'San Román C.F.' en el partido 6 - 0 U.E. Aranesa Alineación oficial del equipo 'U.E. Aranesa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Román C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Román va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Patricio Silvela va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Román va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Marco van Basten des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Luca Toni va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Román va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Luca Toni va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Román van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Patricio Silvela va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Xiraxi Novales, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Patricio Silvela, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

U.E. Aranesa

Goles Goles

  • 154 Minuto 89 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 5 - 1 va ser Alan Browne. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Erro Rekabaster de Aranesa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alan Browne.