Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 701548490

Copa 701548490 Información oficial sobre el partido 701548490 en Hattrick

31.08.2022 12:30:00

CF Lionel Messi Alineación oficial del equipo 'CF Lionel Messi' en el partido 0 - 4 RE.SA.CA. Alineación oficial del equipo 'RE.SA.CA.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CF Lionel Messi Alineación oficial del equipo 'CF Lionel Messi' en el partido 0 - 5 RE.SA.CA. Alineación oficial del equipo 'RE.SA.CA.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Lionel Messi

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Tlotlo Kealeboga va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Agusil de Lionel es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.

RE.SA.CA.

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Manuele Pistis arribés a peus de Oğuz Can Alasoy, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a RE.SA.CA. el 0 - 1.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al RE.SA.CA. per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 34. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Robert Filoda. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pablo Cavaleta va augmentar l'avantatge de RE.SA.CA. a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Juan Bidaurrazaga va anar directament als peus de Macário Ramalho Silva que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): RE.SA.CA. va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Macário Ramalho Silva va quedar-se sol davant el porter Joakim Eggbeck, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alexis Fredriksson es va quedar sol davant del porter, al minut 28. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Robert Filoda. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Manuele Pistis quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Joakim Eggbeck, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Macário Ramalho Silva va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oğuz Can Alasoy de RE.SA.CA. es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Oğuz Can Alasoy va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.