Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la perla de andalucia c.f. (994380) - Deportivo Seminario C.F. (796316) » 701457346: T70/R5

Copa 701457346 Información oficial sobre el partido 701457346 en Hattrick

24.08.2022 12:00:00
Copa: Temporada 70 / Ronda 5

la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido 5 - 3 Deportivo Seminario C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Seminario C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido 1 - 0 Deportivo Seminario C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Seminario C.F.' en el partido
Tiene mucha potra 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la perla de andalucia c.f.

Goles Goles

  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Passat el minut 70 de joc, César López facilitava les coses al andalucia amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dean Kafkafi de andalucia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En César López anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a andalucia.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de andalucia Nil Soligó no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sorin Pogăcian es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Rodrigo Prieto va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de andalucia Mirco Micheli va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Dennis Krispl de andalucia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Sorin Pogăcian en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.

Deportivo Seminario C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 58 (Gol de contra por el centro): Přemysl Halámek va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Deportivo, al minut 58. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 9 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ari Kiimala, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): Fallou Nder va marxar per velocitat al minut 85 i va fer una passada de la mort a Ari Kiimala, però aquest va fallar.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Deportivo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 87, però Sava Bajalović va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 102 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Deportivo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sava Bajalović va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 109 (Ocasión de contra por la derecha): Sava Bajalović va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Deportivo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Deportivo, Sorin Pogăcian, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Federico Segura de Deportivo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mirco Micheli en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Shaaban Mramba de Deportivo anava molt fort i col·locat però Mirco Micheli no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Craig LeBaron, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Mirco Micheli va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Deportivo i 4 - 3 al marcador.